pencil_64px

Мебели по ваши размери

Ако имате затруднения да намерите идеалната мебел за Вас ние ще се погрижим да я получите. Нашите специалисти притежават богат опит в изработването на:

Мебели по поръчка – в повечето случаи се налага някои от мебелите да се изработят по поръчка, защото са с индивидуални размери. Най-често това са кухните за вграждане и корпусните мебели. Всяка кухня е строго индивидуална и е проектирана спрямо пространството в помещението и желанията на собственика. За изработването на подобен тип мебели ще имате нужда от мебелист. Подробно ще обсъдите материала на кухнята, визията на отделните й части. Ние ще Ви изготвим визуализиран модел на проекта преди да се пристъпи към работа. Резултатът ще бъде кухнята на мечтите Ви.

Мека мебел по индивидуален размер – трудоемко начинание е да се намери готова мека мебел, точно отговаряща на заложената в проекта. А всяка промяна би довела до промяна на интериора, защото всичко е изчислено по точни размери на обзавеждането. Професионалния мебелист може да проектира в 2D или 3D формат точно как би изглеждала дадената мебел преди да пристъпи към изработването й. Ако ни възложите изработването на Вашата мека мебел Ви гарантираме, че ще получите отличен резултат.

Столове и маси – по принцип столовете и масите са такива мебели, които са със стандартни размери и няма нужда да се възлагат за изработка, а могат да се закупят от специализираните магазини. Ако във Вашия проект са включени такива модели, които са строго индивидуални и визията и размерите им отразяват Вашите желания, ще се наложи и те да се изработят. И в двата случая ако желаете можете да получите помощ от нас. При стандартни визия и размери на този тип мебели ние можем да намерим идеалните столове и маси в търговската мрежа. Моделите с индивидуални размери ще подадем за изработване към нашия мебелист, който ще се погрижи да получите точно това, което очаквате.